Toimitusjohtajan tervehdys

Tallinnassa 15.11.2006

Suomessa paljon keskusteluissa ollut terveydenhuollon toimivuus sekä yleistyvä lääkäripula antoivat ensisysäyksen Puumedi Group OÜ:n perustamiselle. Pitkällisen pohtimisen, taustatöiden ja elämäntilanteen yhteisvaikutuksesta yritys perustettiin vuonna 2004 ja sen toimipaikaksi tuli Tallinna.

Vaikka alussa haasteena oli Viron ja Suomen lainsäädännön yhteensovittaminen, sai yritys toisaalta kilpailuvaltin Viron sekä edullisemmasta verotuksesta että pienemmistä toimintakustannuksista, jotka mahdollistavat palveluidemme kilpailukykyisen hinnoittelun.

Ensimmäinen lääkäri aloitti työt Helsingissä kesällä 2004, minkä jälkeen yrityksen toiminta on ollut tasaisessa kasvussa. Toiminnan jatkuessa on henkilökuntamme ammattitaito lisääntynyt ja ydintoimintaa tukevilla toiminnoilla olemme pyrkineet kehittämään myös palvelujemme laatua.

Tänä päivänä asiakkainamme on useita tyytyväisiä julkisia terveydenhuollon laitoksia, yksityisiä lääkäriasemia ja kuntoutuskeskuksia eri puolilla Suomea. Keskity sinäkin olennaiseen ja jätä henkilöstövajaukset meidän huoleksemme.

Yhteistyöterveisin,

Petri Oskari Puumalainen
Puumedi Group OÜ
Toimitusjohtaja